חולת לב בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

27/06/2003 | 13:56 | מאת: שושה

שלום רב פרופסור אני בת 52. בגיל 50 לקיתי באוטם שריר הלב, עברתי 3 צינטורים, הושתלו לי 2 סטנדים. לאחרונה החלה הוסת לשחק לי וכנראה בקרוב תיפסק. בשלב זה אין לי תופעות גיל המעבר. אנא ממך תציע לי מה להשתמש על מנת לדחות את הבלות. תודה מאד, שושה

04/07/2003 | 02:00 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על שאלתך שושנה, לגיל המעבר כ 60 סימנים וסימפטומים. אם אין לך אף אחד מהם מה רצונך למנוע? במה רצונך לטפל? אם תעשי בדיקות מתאימות ניתן יהיה לעמוד על מה שחסר. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר