בריאות השד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

27/08/2008 | 20:57 | מאת: yonat

שלום רב, רציתי לדעת מהי הרפואה המונעת את סרטן השד, כלומר מהם שלושת ההרגלים הבריאותיים המאפשרים למנוע את סרטן השד ?

יונת שלום הלוואי שאפשר היה באמת לתת תשובה לשאלתך . אם ניתן היה למנוע לגמרי סרטן שד היה נפלא. כל העצות שניתן לתת אולי מורידות את הסיכון לחלות בסרטן שד, אך לא מונעים באופן אבסולוטי. העצות שלי הן: 1. שמירה על משקל גוף תקין 2. ספורט לפחות 3 פעמים בשבוע 45 דקות רצוי 5 פעמים בשבוע 3. בדיקות שד סדירות פעם בשנה . כך שאם מישהי תחלה בסרטן שד לפחות המחלה תזוהה מוקדם ככל הניתן ואז הסיכוי לריפוי מלא גבוה איחולי בריאת מלאה שנים רבות ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד