שד ובית שחי כאב

דיון מתוך פורום  בריאות השד

17/10/2008 | 02:39 | מאת: כרמית

שלום רב, אני בת26, בריאה לפני חודשיים עברתי מגלןלןת מליאן ליסמין ומאז שדי גדלו והם בעלי גודש רב ןבנוסף לעתים קרובות תחושת כאב קל בשדיים ןבבית השחי עצמו- מאין תחושת אי נעימות כזו-צריבה, האם אילו תופעות הגיוניות או שיש חשד לסרטן השד?

כרמית שלום כאבים בשדיים אינם בד"כ סימן לגידול ממאיר. ייתכן וישנו קשר להחלפת הגלולות אני מציע להיבדק ולאחר מכן לשקול להחליף את גלולות כדי להימנע מהכאבים. חג שמח דר יצחק פפו

מנהלי פורום בריאות השד