בלוטה על השד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

02/10/2008 | 22:08 | מאת: שב"ד

שלום בשד הימני שלי, על החלק החום, מעט מתחת לפיטמה עצמה ישנה בלוטה קטנטנה כבר במשך הרבה זמן, אם אני לא טועה- היה שם תמיד מאז התפתחות השד. האם זו בעיה רצינית? מה ניתן לעשות?

שלום ושנה טובה אי סדירויות שונות בפטמה שכיחות ולכן לודאי שמדובר בבעיה לא שכיחה אם ממצא זה קיים במשך שנים רבות. מאידך כל שינוי חדש בפטמה כגון: התכיבות, קשקשת, גוש חדש, הפרשה וכד דורשת התיחסות ובדיקה אצל רופא מומחה. כדי להסיר דאגה אני ממליץ לך לבצע הדמיה באמצעות אולטרסאונד ולאחריו להבדק ע"י רופא מומחה בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד