זקוקה לעזרה עקב שינויים בממוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

29/12/2015 | 08:51 | מאת: אוסנת

אני בת 43 (לאחר 16 הפריות) בשנה שעברה נשלחתי לממוגרפיה עקב כאב בשד שמאל והתשובה הייתה סמיכות מוגברת אך לא מוגדרת , לאחר בירור התברר כשפיר . ב 24-12-15 נשלחתי שוב לממוגרפיה כחלק ממעקב והתשובה הפעם הייתה : רקמה פברוגלנדולרית אסימטריה מוקדית שגדלה ברביע חיצוני עליון. ר ו ש ם : הערכת הממצא: לא מוגדר, כנראה שפיר. קיים שינוי מבדיקה קודמת - כמפורט משמאל נשלחתי לצילום קומפרסיה ולבדיקת U.S ולאחר מכן לחזור לכירורגית שד .התור אליה רק בעוד חודש וחצי . שאלתי אלייך :עד כמה הכנראה שפיר לאור הבדיקה אכן שפיר , והאם עליי לדאוג מכך שישנם שינויים מהשנה שעברה ? מה עליי לעשות ? מודה מראש על תשובתך .

אוסנת שלום לא ניתן לענות באחריות על שאלתיך בלי לראות הצילומים ולבדוק אותך אין ברירה תצטרכי להמתין לתורך לבדיקה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד