השרת שער מהשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

23/11/2015 | 11:12 | מאת: סיל

שלום רב,יש לי שער על השד ועל הפטמה,ואני רוצה להסיר אותן יש לי שלוש שאלות: 1. האם הסרה בלייזר מסכנת את השד לתחלואים, כמו סרטן? 2. במידה ולא, האם יש מקום בטוח לביצוע התהליך הזה? המלצה על מרפאה טובה תעזור לי מאד 3. האם יש שיטות אחרות להסרת השערות מהשד, ואם כן היכן בטוח לבצע? תודה.

סיל לגבי שאלתך הראשונה לא ידוע על קשר בין סרטן שד לבין הסרת שיער בליזר. לגבי שתי השאלות הנוספות אין לי תשובות בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד