בליטה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/11/2015 | 00:13 | מאת: שוש

לאחרונה שמתי לב לבליטה קשה בשד שמאל. זה לא עובר.. בין השדיים גדלה לי נקודת חן לפני כשנתיים. אני מתביישת לפנות לבדיקה ואני מובכת מאוד מהעניין. אין סיכוי שאעשה את זה. האם יש סיכוי שיש לי סרטן בגיל שלי? בת 25 בלי מקרים נוספים במשפחה. אני דואגת... מדוע חייב להוריד חולצה וחזיה בבדיקה? מדוע אי אפשר לבדוק ע"י מישוש על חולצה דקה לדוגמה (בלי חזיה)? או לחילופין להרים חולצה ולהישאר עם חזיה דקה? למה צריך להוריד לגמרי? אודה לתשובה

שוש שלום על מנת לאבחן נכון רופאים חייבים לראות ולגעת בכל ממצא ולכן אי אפשר לעשות זאת דרך מסכים אם יש בעיה אנא פני לרופא או רופאה איתה את מרגישה נוח והראי את הבעיה המטרידה אותך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד