עזרה עם הבנת התוצאות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

06/10/2015 | 18:03 | מאת: לילך

אשמח לעזרה בהבנת התוצאות: 1. מהי ציסטה לא צלולה? 2. כתוב: בלוטת לימפה בגודל 2ס"מ/0.6 בעלת מבנה שמור. birads 2? 3. גוש סולידי איזואקוגני, מוגדר היטב, בגודל 0.8/0.4 ס"מ? גוש סולידי, היפואקוגני, מוגדר היטב בגודל 0.9/0.5? בלוטות לימפה בגדול 1.3/0.6? לתשובתכם אודה, לילך

לילך בוקר טוב 1. ציסטה היא כיס עם מים בתוכו, לא צלולה הכוונה כי הנוזל עכור 2. בלוטות לימפה תקינות 3. גוש מוצק(בניגוד לנוזל) בגודל המצוין מעלה כפי שאת שמה לב התרגום המילולי לא עוזר ורצוי שתגשי עם הבדיקות לבדיקה כירורגית כדי לקבל הסבר מדויק על משמעות האולטרהסאונד בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד