הפרשות מהפיטמה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

04/08/2015 | 21:40 | מאת: דנה

היי, אני בת 22.5 ומאז תקופת הצבא יש לי הפרשות משתי הפטמות בזמן לחיצה או סחיטה בלבד. ההפרשות בדרכ בצבע צהוב ככה. מעולם לא נכנסתי להריון וכמובן שלא הנקתי. אני נטלת גלולות למניעת הריון מזה כמספר שנים עם הפסקה של שנה באמצע. הייתי בעבר רתל כירורג שד שאמר שזו כנראה בעיה הורמונלית ותו לא. יש סיבה להילחץ? האם כדאי להיבדק בשנית? נבדקתי בפעם האחרונה לפני כשלוש שנים.

שלום מדובר בבעיה לא מדאיגה מציע להיבדק שוב אצל כירורג שד ובהמשך מעקב בלבד בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד