סבירות למחלת שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

04/08/2015 | 13:07 | מאת: נחמה

שלום רב, לפני כחודש וחצי התחיל לצאת לי מהפטמה הימנית נוזל בגוון ירוק אפרפר ומהשד השמאלי נוזל בגוון צהבהב. הלכתי לכירורג שד שעשה בדיקה מהירה ביותר וקבע שאין שום דבר. לפני שבועיים התחילו לי כאבים בבית שחי שמאל הלכתי לכירורג שד אחר בבדיקה הוא העלה בלוטת לימפה נפוחה ומה שנראה כגוש בשד שמאל כמו כן הפטמה השמאלית ממשיכה להפריש נוזל צהוב - הופניתי לביצוע אולטראסאונד לאזורים הללו שתתבצע רק בחמישי הקרוב. כעת יש לי תחושת שריפה מאד קשה בשד ימין ללא אודם או חום בעור השד. האם הכל קשור? ממה יכולה להיות תחושת הצריבה הקבועה בצד ימין? האם יש בדיקה יותר מוצלחת מאולטראסאונד לשד שמאל? חשוב לציין שבמשפחתי ישנה היסטוריה של לוקמיה, סרטן ראות וסרטן כבד. אודה לתגובה מהירה

נחמה שלום קרוב לודאי שאין קשר בין הסמפטומים קרוב לודאי שהכל תקין ממליץ לחכות לתןאות הבדיקה בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד