נפיחות וזרמים בגב אחרי fna

דיון מתוך פורום  בריאות השד

31/05/2015 | 00:32 | מאת: ליליאן

לפני כחמישה ימים עברתי fna בבית השחי בשל בלוטות מעובות שצפו באולטרסאונד. בבדיקה נעשתה הרדמה מקומית ונלקחו 3 דגימות מהבלוטה. מאז יש לי נפיחות בבית השחי, כאב קל, קצת קוצר נשימה ומהיום אף נימול ואי נוחות בגב העליון בצד הבדיקה שיורד לאורך הגב עד אמצעו. האם אילו תופעות לוואי הגיוניות הקשורות לבדיקה ? אם כן מה עלי לעשות? יש לי תור לקבלת תשובה בעוד כשבוע.

ליליאן שלום התחושות אותן את מתארת לא מתאימות למצב אחרי ביופסית מחט אנא חיזרי לרופאים במקום אשר בוצעה הבדיקה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד