כאב קצת מלחיץ

דיון מתוך פורום  בריאות השד

30/05/2015 | 00:17 | מאת: רותם

אני בת 32. ב-4-5 ימים האחרונים אני חשה כאב בשד ימין במגע בלבד. הכאב כ"כ עצום שאני ממש משותקת לכמה שניות... ביומיים הראשונים זה היה במגע קל ביותר, כולל זרם מים במקלחת. הלכתי אתמול לכירורג שד לבדיקה. משום מה כשהוא בדק זה כאב פחות, אז הוקל לי. אך היום זה שוב כואב במידה רבה (רק במגע). פרטים חשובים: 1.קיבלתי אתמול מחזור 2. יש לי פיברואדנומות רבות- בשני השדיים. במעקב כבר כמעט 9 שנים. הפעם האחרונה שעשיתי אולטראסאונד היה לפני חודשיים ויצא רגיל- עדיין הרבה גושים קטנים שפירים ומעצבנים. הכירורג אמר שזה כנראה קשור למחזור, ואמר שטוב שזה כואב פחות, אך ממש נלחצתי כשגיליתי היום שזה עדיין כואב... האם יש לי ממה להילחץ? מה עוד ניתן לעשות? אולי הכאב לא קשור לשד בכלל והוא רק מוקרן ממקום אחר? תודה!

שלום כאב כפי שאת מתארת אינו סיבה לדאגה זה נובע משינוי הורמונלי בשד אם הכאב שאת מתארת חזק ניתן להשתמש בנוגדי כאבים בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד