החלפת גלולות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

11/05/2015 | 08:05 | מאת: שירז

שלום, אני בת 19 ונטלתי גלולת מינס מזה שנה , לאחר שהבנתי שיש להן תופעות לוואי נוראיות כמו גושים בחזה וכאבים בלתי נסבלים שאיני יכולה לעמוד בהם, החלפתי לגלולות יאז. אני עדיין נוטלת את החפיסה הראשונה אבל יש לי עדיין כאבים נוראיים שלא מאפשרים לי אפילו להתחבק מרוב כאב.. האם לחכות עד לסוף החפיסה השנייה? או להתייעץ עם רופאת נשים שוב? תודה

שירז שלום את צודקת השאלה צריכה להיות מופנית לרופאת הנשים שלך מדובר בהשפעת הגלולות על השד בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד