לחץ

דיון מתוך פורום  בריאות השד

14/04/2015 | 23:20 | מאת: קרין

שלום אני בת 54 .סובלת 8 שנים במשך כל היום מלחץ נוראי על שד שמאל ככאילו קשרו לי אותו זרמים עד לפיטמה וכאב מכוון הצלעות ולפעמים גם היד והכתף כואבים . דקירות במיוחד שאני ישנה על הגב דקירות בנקודה מסויימת בדיוק מאחורי השד בגב .. יחד עם זאת דופק חזק שנשמע ומורגש במשך כל היום . עשיתי בדיקות אולטרה סונד שד אם אר אי שד ממוגרפיה אורטופדים מרפאות כאב קיבלתי זריקות. הכל תקין וכל הטיפולים במרפאות כאב לא עוזרים... יש לציין שאני מרגישה כאילו אני סוחבת 100 קילו על השד מורגש כאילו יש לי בפני משקולת ..מה דעתך דרר לאיזה כיוון בדיקות אני צריכה ללכת?

קרין שלום תלונותיך יכולות להיות עקב בעיה בלב . אנא ספרי לרופא/ת המשפחה שלך בדחיפות את הסיפור שכתבת לנו כאן והוא/ היא יפנו אותך לבדיקות והטיפול הנחוץ בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד