נפיחות בשד אחד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

13/04/2015 | 12:36 | מאת: ורד

שלום רב, בת 34, מזה תקופה יש לי נפיחות בשד ימין ללא הרגשה של גושים, קבעתי תור לכירורג, אבל רציתי לדעת מה יכול לגרום לנפיחות.

ורד שלום נפיחות בשד יכולה להיגרם מסיבות רבות קודם כל ללא סיבה מיוחדת או שינויים הורמונליים שאינם מדאיגים הופעה של ציסטה בשד יכולה ג"כ לגרום לנפיחות רק לעתים רחוקות מאד גידול יכול לגרום לכך אני מציע להיבדק אצל כירורג שד ולבצע הדמייה מתאימה ובהתאם לשקול האם יש מקום לפעילות נוספת בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד