פיטמה כואבת לילד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

11/03/2015 | 22:09 | מאת: יעל

שלום, לבן שלי בן 11.5 פיטמה שמאלית כואבת , נפוחה וקשה מזה מספר ימים. אבקש את תגובתכם. תודה

יעל שלום נדיר מאד מאד שיש לילד גידול בשד, לכן קודם כל י להסיר דאגה קרוב לודאי שמדובר בכאבים עקב הגדילה מציע להתייעץ עם כירורג ילדים בברכה דר פפו

14/09/2015 | 12:17 | מאת: ענת

שלום אני נמצאת בשבוע 36 להריוני. לפני כמה ימים התחלתי להרגיש בכאב בשד השמאלי. היום כשנגעתי בשד, הרגשתי כי הוא נפוח וקשה יותר מהשד הימני. אשמח לדעת האם זה משהו נורמלי ובמידה ולא, מה זה יכול להיות? תודה

מנהלי פורום בריאות השד