דלקת בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

11/03/2015 | 15:14 | מאת: ליאת

שלום רב, אתמול עברתי ניקוז בעקבות אבחנה של דלקת בשד. ביצעתי את הניקוז באסף הרופא ועברתי בדיקת אולטרסאונד וממוגרפיה שאיששו את הבעיה. אני בת 38, עד לפני 7 שנים עברתי דלקות רבות בשד שאף בשד שמאל הוצאו לי חלק מהצינוריות. אני לא הנקתי ואינני מניקה השאלה שלי: יום אחרי אני עדיין מרגישה רגישות ונוקשות בפיטמה ( האיזור שהיה דלקתי). האם זה תקין? אני מאוד חוששת בעקבות ניסיון העבר אני אמורה לקחת אוגמנטין עד ליום שבת ( 7 ימים סך הכל)אבל גם נלקחה תרבית כדיי לבדוק את סוג החיידק. האם זה זמן מספק לקחת אנטיביוטיקה? האם יש צורך בבדיקת אולטרסאונד לוזרת כדיי לבדוק שהכל עבר? אודה על תשובתתכם

שלום כל פרטי הטיפול מתאימים למצבך הנוקשות בשד למחרת, נורמלית והיא חלק מהמהלך התקין אוגמנטין לשבוע בד"כ מספיק יש להיבדק שוב כעבור שבועיים- שלושה בברכה דר פפו

12/03/2015 | 10:18 | מאת: ליאת

תודה על התגובה המהירה הבדיקה היא אולטרסאונד עוד שבועיים? שאלה נוספת- היום הרגישות מעט השתפרה. יש מעט תחושת עקצוצים ומעט תחושת גרד פנימית.. קשה להסביר האם זה חלק מההחלמה?

מנהלי פורום בריאות השד