כאבים בפטמות החזה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

21/02/2015 | 00:57 | מאת: נטלי

שלום, אני בת 31 אם לשני ילדים. אני לוקחת גלולות מאז הלידה האחרונה מלפני שנה וחצי. בחודש האחרון אני חשה כאבים/ רגישות בחזה בעיקר באזור הפיטמות. כמו תחושה שמורידים חזייה לאחר הרבה שעות מעין לחץ כזה וכאב כאשר אני נוגעת בפטמות. לא מרגישה גושים בחזה. מה עלי לעשות?

נטלי שלום כאבים כפי שאת מתארת מתאימים לשינויים הורמונליים בשד שאינם מדאיגים אני ממליץ להתייעץ עם כירורג שד וייתכן כי כדאי לבצע אולטרסאונד שדיים אין בכאבים כאלו מקום לדאגה בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד