כאבים בשדיים

דיון מתוך פורום  בריאות השד

09/02/2015 | 22:21 | מאת: לימור

ערב טוב, אני בת 33 ולפני כחודשיים בעקבות כאבים בשד גיליתי גוש בשד ימין ושמתי לב שיוצא לי מין הפרשה מהפטמה כמו חלב. (לציין שאני 4 שנים אחרי לידה) קיבלתי אנטיביוטיקה מחשש לדלקת ובמקביל עשיתי ממוגרפיה ו us. התברר שיש לי 2 גושים חשודים ונשלחתי לעשות ביופסיה tru-cut בשני השדיים. בבדיקה יצא שאין משהו חריג אבל אני ממש סובלת מכאבי תופת בשני השדיים. הרופא כירוג שהייתי אצלו אומר שאין מה לעשות שזה מבנה השד שלי ואין לזה הסבר ברור. האם יש משהו שאני יכולה לעשות בשביל להפסיק לסבול מכאבים? לא מדובר בכאב שנמשך רק כמה ימים אלא בכאב תמידי שאני מרגישה עם או בלי חזיה. החזה שלי מרגיש בוער וממש כואב.

לימור שלום אם הכאב נמשך צריך להבדק שוב לוודא שאין דלקת אחרי הביופסיות בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד