גוש בשד אצל אישה מבוגרת

דיון מתוך פורום  בריאות השד

08/02/2015 | 23:14 | מאת: לי

שלום דוקטור קרני, אמא שלי בת 66, עשתה ממוגרפיה ללא כל ממצא חריג. באולטרה סאונד שד נמצא לה גוש היפואקוגני birads 3 מה משמעות הממצא אצל אישה בגילה? האם זה יכול להיות ממצא ישן שלא התגלה בבדיקות הדמיה קודמות? אם מדובר בגוש חדש האם המשמעות שזה סרטני?

לי שלום שי האפשרויות יכולות להיות נכונות צריך להמשיך ולבדוק כדאי לקבוע בדיקה כירורגית ולהביא לפגישה את תשובות ממוגרפיה קודמות וגם הצילומים עצמם או דיסקים בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד