כאב בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

26/01/2015 | 23:17 | מאת: רונה

שלום! אני בת 31. מאתמול בערב אני מרגישה כאב מוזר בפטמה של שד ימין. לא מצליחה להגיד אם זה מהפטמה, או ממקום עמוק יותר בשד... זה לעתים שורף ולעתים כואב. מיששתי את האזור ולא הצלחתי להבחין בממצא חריג. גם אין משהו חריג במראה השד. חשוב להדגיש שאני במעקב אצל כירורג שד כבר שנים עקב פיברואדנומות רבות בשני השדיים (אשר הולכים וקטנים עם השנים, במיוחד עקב הפסקת גלולות לפני יותר משנתיים). אך הפעם האחרונה בה הלכתי לכירורג שד הייתה לפני כשנה בערך, ובגלל זה אני קצת לחוצה... האם יש לי ממה לדאוג?

רונה שלום אם הכאב עדיין קיים אני מציעה לפנות לבדיקה כירורגית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד