שינויים במראה הפיטמה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

12/01/2015 | 14:18 | מאת: שרי

הי! היום הבחנתי כי אחת הפיטמות נראית שונה ממה שזכור לי. היא מעט נפוחה (לא באופן אחיד) ונראה לי שהצורה שלה הפכה מעיגול ללא מוגדרת. קבעתי תור לכירורגית, אבל זה רק בעוד חודשיים אז אשמח לשמוע מה דעתכם. רקע נוסף: אני בת 28, לא מעשנת, מעולם לא הייתי בהריון. ביקרתי אצל כירורגית לפני כארבעה חודשים עקב כאבים בשדיים והפרשות חלביות-שקופות בעת לחיצה (בשני השדיים). הכירורגית שלחה אותי לבצע בדיקת אולטראסאונד, אותה ביצעתי פעם נוספת לבקשת הרופא הבודק. התוצאות שקיבלתי היו ציסטות ליד הפטמות ועוד כמה פזורות בשד (ממצא: שפיר). הכאבים הם בשני השדיים אבל בצד ימין מורגש יותר. אני צורכת מוצרי חלב שמנים מדי יום, האם יכול להיות קשר לתופעות שאני מתארת? תודה! שרי

שרי שלום כדי לענות על שאלתך יש צורך לראות ולבדוק בדיוק איך השינוי נראה. אין קשר לכל שינוי משמעותי בשד ולצריכת מוצרי חלב למיטב ידיעתינו כיום בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד