כאבי בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

10/01/2015 | 20:26 | מאת: א

שלום רב, יש לי כאבים חזקים בשד ימין כבר כמה ימים. חשבתי שאולי זה נובע מהתקררות ויעבור בד מספר ימים, האם זה יכול להסתבך למשהו יותר חמור? קראתי באינטרנט שזה יכול לנבוע גם משינויים הרמונלים....אני בת 27 ולא נשואה ולעולם לא קיימתי יחסי מין, האם במצב כזה גם אצלי יכולים להיות שינויים הרמונליים? תודה

א שלום כאבי שדיים לרוב מופיעים אחרי הביוץ ולפני הופעת הדימום החודשי.(ווסת) אם הכאב לא יחלוף לאחר המחזור אני ממליצה לגשת לבדיקה כירורגית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד