גוש בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

09/01/2015 | 16:12 | מאת: רונית

שלום רב, אני בת 40, לפני כיומיים חשתי כאב בשד ובמגע יד ללא מאמץ הרגשתי גוש קשה. לפני כיומיים האזור היה אדמומי. מאז האדמומיות נעלמה אך הכאב התעצם.פניתי לכירורג וזה לאחר שהרגיש את הגוש טען שהוא ממש לא נמצא שם יומיים ושלח אותי ל 3 בדיקות ממוגרפיה, אולטרסאונד וביופסיה שנקראת tru cut.האם חייבים לגשת לשלוש הבדיקות במקביל או שיש טפשרות להתחיל בהדרגה ואולי ניתן לוותר על הביופסיה.למה לדעתך שלח מיד לשלושת הבדיקות האם זה מאותת על האבחנה שלו

רונית שלום כל אחת מהבדיקות אליה נשלחת "מסתכלת" על השד בטכניקה שונה הצרוף של הנתונים מכולם מאפשר לנו לאבחן נכון במה המדובר אני ממליצה שתפעלי לפי הנחיות הכירורג שלך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד