מהו סרטן שד? יש לי ממה לדאוג?

דיון מתוך פורום  בריאות השד

26/11/2014 | 03:24 | מאת: הודיה

היי, אני בת 18 ואין לנו עבר של סרטן שד במשפחה. אני מתנדבת באונקולוגית ולכן תמיד דואגת, ומתנדב איתי חלה לאחרונה בלוקמיה. מגרד כבר חצי שנה לפחות בשד ימין, ויש לי מן פצעונים (כמו אקנה בעור הפנים) רק על הפטמה. פטמת שמאל שלי שקועה. לפעמים שתי הפטמות מלאות פצעים מסביב. לפני המקלחת אני שמה לב למוגלה שהתיבשה. בצבע צהוב- ירוק-חום. לאחרונה ששמתי לב לנקודה לבנה, לא יודעת אם זה פצע או מוגלה או סתם לכלוך. ראיתי אותה כמה פעמים. הלכתי לרופא והוא שלח אותי לבדיקת דם ולא מצאו כלום. נשלחתי לרופאת נשים שבדקה לי את השדיים ולא ראתה שום דבר חשוד. נשלחתי לרופאת שד שלחצה על השדיים ויצא נוזל ירקרק צהבהב ואז היא אמרה שזה סבבה לגמרי ושלחה אותי לאולטרה סאונד שאני לא רואה צורך לעשות אותו. האם לעשות אותו? האם יש לי ממה לדאוג? (יש לצין שיש לי אנמיה אם זה משנה, והיה לי מונו לפני כמה חודשים ואני עדיין עייפה וחלשה לעיתים) אשמח שתענו לי, אני קצת בסרטים. למייל, או בסמס לטלפון. תודה

הודיה שלום סרטן שד בגיל 18 מאד מאד מאד נדיר. לכן אין סיכוי שיש לך סרטן שד. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד