MRI

דיון מתוך פורום  בריאות השד

23/11/2014 | 17:06 | מאת: אלונה

שלום קיבלתי תוצאות MRI לשד ומעבר לממצאים בשד נכתב : ממצא לוואי תהליך בעל אות גבוהה ב- T2 באונה הימנית של הכבד לקורלציה עם סונר מכוון מה המשמעות של המשפט והאם מדובר באיזשהוא משהוא חשוד? אודה לכם על הייעוץ והתשובה

אלצה שלום מהתשובה אפשר להבין כי לא ברור לבודק מה המראה השונה מהרגיל שהוא ראה בMRI ולכן הוא מבקש לעשות בדיקת US לאותו איזור בכבד לראות האם יש שם ממצא כלשהו. לכן אני ממליצה להזמין תור לUS של הכבד. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד