הפרשה מהשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

23/11/2014 | 13:26 | מאת: יעל

שלום לפני כחצי שנה עברתי בדיקת שד הכל היה תקין אני בת 44 בזמן האחרון יש הפרשה לא רבה נקודה ללא לחיצה צבע שקוף האם יש ממה לדאוג קבעתי תור שוב אך הוא בעוד חודש ונכנסתי לפחד אני התחלתי טיפול נגד דכאון בתרופה בשם אסטו 10 האם יש קשר לתשובתכם תודה

יעל שלום ראשית טוב עשית כאשר קבעת תור לבדיקה. תור בעוד חודש להפרשה שקופה מהפטמה הוא תור סביר. אם יש קשר לתחילת טיפול תרופתי יכול להיות שעם ההתרגלות לתרופה זה יעלם. אם יש קשר למחזור החודשי יכול להיות שההפרשה תחלוף בכל מקרה גם אם יעלם אנא גשי לבדיקה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד