ביופסיית שד בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

19/08/2014 | 20:01 | מאת: הילה

שלום, נמצא גוש בשד אחד שלי ונשלחתי לביופסייה. אני מניקה הנקה מלאה את ביתי בת השלושה חודשים. הרופא שבצע את הביופסיה לא ידע לומר לי כמה זמן לאחר התהליך עדיף לא להניק מהשד שבו בוצעה הביופסיה. חשבתי להניק מהצד השני ולשאוב ולזרוק מהצד שבו בוצע ההליך. השאלה שלי היא כמה זמן רצוי להמנע מהנקה בשד שבו בוצעה הביופסיה. אוסיף שההרדמה היא הרדמה מקומית והגוש איננו קרוב לפטמה אלא בחלק העליון של השד. תודה, הילה

הילה בוקר טוב אין בעיה להמשיך להניק כרגיל מאותו השד בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד