כאב מתחת לבית השחי

דיון מתוך פורום  בריאות השד

11/08/2014 | 23:15 | מאת: מיטל

שלום היום החל לי כאב מתחת לבית שחי שמאל עם הקרנה קלה לציצי מיששתי כבר עשרות פעמים היום אין הבדלים בין צד ימין לצד שמאל. קבעתי תור לכירוג שד היות ואת הבדיקה השנתית עשיתי לפני למעלה משנה לצערי התור רק עוד 3 שבועות מיותר לציין שאני כרגע נמצאת בחרדה מהכאב הזה בדרך כלל אני בן אדם חרדתי וזה לא תורם מהצהרים מחפשת כל היום באינטרנט סימנים ותסימנים האם כאב שבא ככה מעיד על משהו? אני בת 34 לאחר 2 לידות תודה

מיטל שלום כאב בבית השחי יכול לנבוע מבעיה שרירית במקום או לחילופין משרידי רקמת שד בבית השחי שמעט כואב כשם שהשד עצמו כואב לעתים ברוב המקרים אין בכך סכנה למרות זאת כדאי להיבדק ע"י כירורג שד שיביע את דעתו 3 שבועות המתנה אין בה נזק רפואי , מעבר לחרדה אותה את חווה מהתאור של מצבך אין, קרוב לודאי, סיבה לדאגה בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד