ציסטות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

11/08/2014 | 09:40 | מאת: ויקי

אני בת 52 מזה מס שנים ציסטות.עדין ישנו מחזור חא סדיר. בבדיקת usחוזרת אחרי ממוגרפיה נאמר שישנה ציסטה גדולה בשד אחד ונוספת בשני ושאין צורך במעקב בבית חולים או בפרוצדורה נוספת. כמו כן נאמר שניתן לנקז במידה ויש כאבים.

ויקי שלום ציסטות בשדיים הינן תופעה שפירה שהינה חלק מהשינויים ההורמונליים בשד ואין בהן סכנה יש נשים שלהן נטיה לפתח ציסטות רבות ואין בכך סכנה ברורה חשוב להיבדק ע"י כירורג שד שיוודא כי אין בעיה וכן ביצוע אולטרסאונד שישלול גושים מסוג אחר או ציסטות מורכבות שדורשות ברור נוסף אם כל זה נעשה והציסטות פשוטות אין צורך בכל טיפול בברכה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד