שד פיברוציסטי

דיון מתוך פורום  בריאות השד

24/07/2014 | 15:45 | מאת: **חלי**

אני בת 24 וחצי. הרגשתי גוש בשד שמאל. פניתי לרופא משפחה והנ"ל הפנה אותי לכירורג ובטופס הפנייה כך כתב: שד ימין: עור תקין. רביע חיצוני עליון ממצאים פיברוציסטיים-אחד מהם גדול 3 ס"מ מעט רגיש. שד ימין: עור תקין. ברביע עליון פנימי ממצאים פיברוציסטיים קטנים ללא רגישות. רביע עליון חיצוני ללא ממצאים. חשוב לציין כי גם הופניתי לאולטראסאונד. מזה אומר? מה הטיפול במקרה כזה? והאם ייתכן כי הגוש הוא סרטני? אשמח לתשובה הכי ברורה שיכולה להיות תודה רבה :-)

חלי בוקר טוב אני מנחשת שהמילה אשר הדאיגה אותך היא פיברוציסטי. זה תאור שד נורמלי של אישה צעירה בגילך. בברכה ד"ר תמי קרני

27/07/2014 | 15:48 | מאת: **חלי**

היי תודה רבה ד"ר תמי קרני :) אבל האם ייתכן כי ציסטה היא בגודל 3 ס"מ? ואם כן מה הטיפול בזה?

מנהלי פורום בריאות השד