היסטוריה משפחתית

דיון מתוך פורום  בריאות השד

19/07/2014 | 14:25 | מאת: עדיה

שלום, רציתי לשאול למה הכוונה בהיסטוריה משפחתית של סרטן השד, האם מדובר באם/אחות/דודה/סבתא מצד האם שחלו במחלה או שגם משפחת האב נכללת? (לדוגמא סבתא מצד אבי שחלתה בסרטן השד בגיל מבוגר -70 פלוס) בתודה מראש עדיה.

עדיה שלום בסיפור משפחתי של סרטן שד אנחנו מתייחסים קודם כל לקירבה מדרגה ראשונה, כלומר אחות אמא ובת. אם קיים סיפור בקירבה ראשונה מרחיבים הידע לגבי קירה שניה ושלישית משני הצדדים. אמא ואבא בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד