הפרשה מהשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

07/07/2014 | 17:46 | מאת: זיוה

שלום רב! בת 35, אחרי 3 לידות.אני שלוש וחצי שנים אחרי לידה אחרונה והנקה. עד כה היו לי הפרשות לבנות חלביות מהשד. בתקופה אחרונה ההפרשה נהייתה צהובה סמיכה מאוד (רק בלחיצה)ואני מרגישה גרוד חזק בפטמות לפני הוסת. לפני כשנה עשיתי אולטרסאונד שד בשני הצדדים והתוצאות היו תקינות. האם יש סיבה לדאגה וללחץ? בתודה מראש זיוה

זיוה שלום אין סיבה לדאגה יש מקום לביצוע אולטרסאונד חוזר של השד , בדיקת דם לפרולקטין ובדיקת כירורג שד להערכה קרוב לוודאי שמדובר בשינוי הורמונלי לא מדאיג בריאות טובה דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד