כאב בשד שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות השד

16/06/2014 | 15:19 | מאת: שני

שלום. אני בחורה צעירה (21) ולא עברתי לידות. אני חשה מדיי חודש כאבים בשני השדיים קצת לפני המחזור. אני לא יודעת אם יש קשר, אך מזה שבוע יש לי תחושת אי-נוחות (אפילו צריבה) מאזור בית השחי כלפי מטה לכיוון השד. הדבר מפריע לי לישון בעיקר (התחושה המרגיזה כמעט לא מורגשת במהלך היום במצב מאונך..) אני רגילה לישון בלי חזיה וכמעט אף-פעם לא על הבטן, אך מכשהכאבים החלו אני מצליחה לישון רק כאשר אני מצמידה אל החזה כרית (תוך שכיבה על הבטן) אני מאוד חוששת לגשת לבדיקה. אשמח תשובה מה ניתן לעשות. תודה.

שני בוקר טוב כאבי שדיים מחזוריים הם מאד טיבעיים ומלווים יום יום נשים רבות. יחד עם זאת אין התשובה כאן מהווה תחליף לבדיקה. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד