הנקה וסרטן

דיון מתוך פורום  בריאות השד

28/05/2014 | 23:22 | מאת: יעלה

שלום בת 38 כחודש וחצי לאחר לידה. מרגישה גוש בשד ימין, מוצק, אני מניקה מההתחלה, אך פתאום באותו שד עם הגוש, הפסיק לחלוטין החלב.. בעוד בשד השני ייצור החלב תקין לחלוטין. האם יכול להיות קשר לגוש? למה בכלל זה קורה בשד אחד בלבד? (אציין שהנקתי את התינוק תמיד באותה מידה משני השדיים ולא הזנחתי צד אחד יותר מהשני) אודה מאוד לתשובה

יעלה בוקר טוב אם יש גוש בשד שאינו משתנה עם ההנקה, את צריכה לגשת לבדיקה כירורגית. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד