תסמינים לסרטן ?

דיון מתוך פורום  בריאות השד

26/05/2014 | 17:00 | מאת: חוששת

שלום, בת 26, לא בהריון...אבל נוטלת גלולות 7 שנים - שד אחד מרגיש כבד וגדוש יותר מהשני - לעיתים יש הפרשה לבנה (לא נוזלית שעוברת לפיטמה) משני השדיים כאשר משד אחד יש קצת יותר, שהוא השד שבו הפטמה בולטת גם לפעמים... - במשך תקופה לא קצרה כאשר אני נוגעת בבית שחי ימין, הוא מרגיש לי נפוח יותר מהשני (כאילו התנפח שם שריר), וכך גם החלק העליון של היד (הם לא נראים נפוחים). האם קיים חשש לסרטן השד?

בת 26 התסמינים שאת מציינת אינם מאפיינים בד"כ סרטן שד. אולם אם את חוששת המלצתי לא לנסות לפתור הבעיה דרך האינטרנט אלא לגשת לבדיקה כירורגית. אם יש בעיה תטופל נכון . ואם אין תוכלי להפסיק בערימת הדאגות . בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד