תוצאות תתוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/02/2014 | 12:11 | מאת: סיגל

שלום לפניי שנתיים התחיל אצלי הפרשות מוגלתיות ולפעמים הפרשה דמית עברתי בדיקת ביופסיה לפני שנתיים היה תקין אושפזתי לפני חודש עקב מורסה בשד וטיפלו באנטיביוטיקה דרך הוריד עכשיו יש לי כאבים בשניי השדיים + הפרשות מוגלתיות תוצאות שרשמוו בממוגרפי +האולטראסונד הן: מבנה השדיים מראה מרקם בחלקו שומני בחלקו פיברוגלדולרי אין גושים חשודים ואין עיוות מבני. אין הסתיידיות פתולוגית העור והפיטמות תקינים אין עדות לבלוטות לימפה פתולוגית בבית השחי דו צדדי ללא שינו עמותי לעומת בדיקה קודמת משנת -8.11 בוצע us שדיים בצד שמל מאחורי הפטמה הודגם אזור היפאקוגני כ- 05-1.0ס"מ יכול להתאים לסידי קולקציה בדש ימין ללא ממצא סולרדי או ציסטי לא יודעת כבר מה לעשות אני כבר משנת 2011 סובלת ולא יודעים מה לעשות איתי

סיגל שלום הטיפול בדלקות חוזרות בשד לפעמים מיגע, ולא בר פיתרון חד משעי מיידי. הוא מאד אישי וכרוך בהכרה טובה של השד, הצילומים ותרביות . אם את מרגישה לא בטוח עם המטפלים הנוכחיים שלך את יכולה לבקש חווד נוספת בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד