תוצאות בדיקת us שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

09/01/2014 | 21:58 | מאת: חגית

היי, אני בת 41 ללא עבר משפחתי עם סרטן שד. בתוצאות us שד כתוב: שד ימין: לא נצפה גוש סולידי או ציסטי. בית שחי ימין: נצפתה הלוטת לימפה עם מרכז שומני ובמראה סונוגרפי תקין בקוטר 0.81 סמ. שד שמאל: בשעה 3 בצמוד לפיטמה ובשעה 5 נצפו שני גושים בעלי אופי ציסטי בקוטר עד 1.28 סמ. לסיכום: ציסטות בשד שמאל כמתואר, מומלץ מעקב קליני וסונוגרפי birads 2. מה כל זה אומר? תודה רבה

חגית בוקר טוב לפי הכתוה בדיקת השד בUS תקינה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד