תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

31/12/2013 | 23:37 | מאת: dana

שלום, קיבתי תוצאות הבאות ואני מאוד מודאגת. בבקשה אם אפשר להסביר מה אומרות התוצאות. האם יש י סרטן? שד ימין בשעה 6:00 באזור הנמוש הודגם גוש מוצק לובולרי מרקם לא אחיד בגודל 2.28 ס"מ בסריקה של בית השחי: ב.מ.פ שד שמאל: בשעה 12:00 הודגמה ציסטה בגודל 0.57 ס"מ. לסיכום: גוש מוצק בשד ימין,BIRADS 4 מומלץ ייעוץ כירורגי והמשך בירור ע"י ביופסיה . ציסטה בשד שמאל 2 BIRADS תודה מראש

דנה בוקר טוב כמובן שאין ביכולתי לענות לשאלתך עם הנתונים הללו. את צריכה פגישה עם כירורג/ית וביופסיה אשר תוצותיה יאמרו מה הוא הגוש ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד