דקירות בשד ימין

דיון מתוך פורום  בריאות השד

19/11/2013 | 18:36 | מאת: אילנה

שלום, בת 26 ללא עבר רפואי של ציסטות או סרטן השד במשפחה. בריאות תקינה, ונוטלת רק גלולות מסוג מינס כבר כ3 וחצי שנים ללא תופעות לוואי עד כה. בימים האחרונים הופיעו לי דקירות בשד ימין, האם זה יכול לנבוע משינויים הורמונליים זמניים? למשל אם אני אמורה לקבל מחזור בקרוב? האם זו יכולה להיות תופעת לוואי של הגלולות? האם זה יכול להיות משהו אחר? תודה רבה. תודה.

אילנה שלום רוב הנשים בתקופות שונות של המחזור מרגישות את השדיים לפעמים התאור הוא דקירות, מלאות, משיכות, צורב, סורף, מגרד וכו אלו הם רק חלק מהתאורים אותן מתארות נשים. לרוב זה לא קשור למחלה. בכל מקרה אם תחושה מפריעה לך צריך לעבור בדיקה כירורגית לאבחן ממה התופעה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד