בדיקת mri

דיון מתוך פורום  בריאות השד

12/11/2013 | 00:21 | מאת: חגית

לרופאים בפורום שלום רב אני בת 48 עם היסטוריה במשפחה של סרטן השד ולפמי שבועיים עשיתי בדיקת mri , קיבלתי את התשובה ובה כתוב : שד שמאל לאחר הזרקת גדוליניום צביעה מוקדית מועטה המראה האדרה קלושה המתגברת במהלך הזמן. ללא צביעה פתולוגית בבתי השחי דו"צ. שאלתי היא1.מה פרוש הפיענוח? 2.מה אני צריכה לעשות עם התשובה הזאת? הודה לכם על תשובת הלב בקבלת תשובה חגית

חגית שלום את צריכה לחזור לרופא אשר הפנה אותך לבדיקה, כנראה שהיתה סיבה לכך והוא מחכה לתשובות. הוא יתן לך הסבר ויקבל אתך המשך החלטות בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד