כאבים בשדיים

דיון מתוך פורום  בריאות השד

11/05/2009 | 21:15 | מאת: ענבל

ד"ר שלום אני כשבועיים לאחר המחזור נוטלת גלולות מיניס. יש לי(בערך כשבוע) כאבים פנימיים מוזרים בחזה,בהתחלה הופיעו בשני השדיים ולאחרונה רק בשד שמאל, יש הרגשה בחזה של גודש כאילו לפני מחזור, בנוסף לפני כיומיים היה לי הפרשה חומה .אני רוצה לציין שבחודש פברואר הייתי אצל כירוג שד לאחר שמיששתי גושים בשד לאחר בדיקה שלו שאמר שזה כלום עשיתי אולטראסאונד וב"ה גם יצא הכל בסדר. האם עליי לחשוש למרות שעשיתי את הבדיקה ולרוץ לכירוג שוב?

שלום ענבל מתאורך הכאב בשד מתאים לשינוי ההורמונלי וההשפעה שלו על השד ולא על בעיה שמקורה בשדיים. אם נבדקת רק לפני חודשיים נראה לי מיותר להבדק במרווח קצר כל כך. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד