הסתיידויות עדינות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

26/10/2013 | 09:40 | מאת: ליאת

שלום רב,. לפני 5 חודשים בעלי גילה לי גוש,עברתי את כל הבדיקות הדרושות,כולל ביופסיה פתוחה והתשובה הפתולוגית יצאה תקינה,הגעתי למעקב לאחר 4 חודשים כמבוקש ושוב אני עוברת את אותו תהליך,מכיוון שקיימות עדיין הסתידויות עדינות,אני מחכה לתוצאות הממוטום. השאלה שלי היא:נאמר לי ע,י הרדעולוגית שלהגוש יכול להתפתח בעתיד לסרטן,האם אכן כך?אז מדוע לא הוציאו לי את כולו בביופסיה הפתןחה?ובע"ה אם התשובןת של הממוטום תקינות,האם לא כדאי להוציא לי את הגוש בשלמותו וההסתדידויות על מנת למנוע משהו בעתיד?

ליאת שלום שאלותיך הן מאד ספציפיות לבעיה שלך ובלי צילומים ובדיקה שלך אי אפשר לענות על שאלותיך בצורה אחראית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד