תוצאות MRI שד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

22/10/2013 | 12:06 | מאת: קלאודיה

בבדיקת mri שדיים נרשמו התוצאות הר"מ,,עד שאגיע לרופא שלי מבקשת לדעת האם התוצאות בסדר?? ממצאים: לאחר הזרקת גדוליניום בחלק העליון ממרכז שליש קדמי מאחורי הפטמה RED POSITION 20 קיים צביעה של גוש בעל גבול חד במימדים של 7X5 מ"מ מראה האדרה איטית קלושה מגברת במהלך הזמן. גוש זה היפראינטנסי ב-T2.

קלאודיה שלום לפי התאור אני לא יכולה לומר לך מה ראה מתרגם הMRI הסתכלי בשורת הסיכום. האם ביקשו ביופסיה? האם כתוב שפיר? תקין? בקשה לבדיקה נוספת או לא? בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד