כאבים חזקים בחזה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

04/10/2013 | 11:56 | מאת: שלום

שלום רב אני בת 34 מתאוששת ממחלת הסרטן(לימפומה). כשלושה חודשים לאחר הטיפול הכימו' האחרון (6 סה"כ) קיבלתי מחזור. רק שמאז שקיבלתי מחזור בערך חודש אני סובלת מכאבים איומים וחזקים בשדיים. האם זה נובע מבעיה הורמונאלית ? עלי לציין שעשיתי בדיקת פרופיל הורמונאלי ומחכה לתוצאות בשביל ללכת לרופא. אך ממה נובעים כאבים אלו ומה עלי לעשות? תודה.

04/10/2013 | 12:06 | מאת: שלום

עליי לציין אף שבמשך חצי שנה האחרונה במשך כל טיפולי הכימו' לא קיבלתי מחזור. והוא חזר כעיקרון אחרי בערך 8-9 חודשים. בהמשך לשאלה, האם הגיוני שהכאבים נובעים מכך שלא קיבלתי ככ הרבה זמן? תודה מראש

שלום אכן כפי שאת מציינת בהמשך לעיתים לאחר זמן ממושך בו אין מחזור חודשי הכאבים בשדיים בולטים יותר סביב המחזור הראשון. זה לא אומר כי יש בעיה בשדיים בברכה ד"ר תמי קרני

06/10/2013 | 15:26 | מאת: שלום

נשמע לי הגיוני מה שרשמת וזה גם מה שתיארתי לעצמי... תודה רבה לך על התגובה. עוד שאלה קטנה לי אליך :לאור העובדה שאני מחלימה מסרטן. לימפומה וללא קשר היית ממליצה לי לעבור איזשהי בדיקת שדיים ממוגרפיה או כל בדיקה שכזו או האם הpet ct שעשיתי לפני כחודש מספיק לגילוי ממצאים חריגים למיטב ידיעתך? ( כפי שציינתי אני בת 34 ואין היסטוריה של קשר ישיר לסרטן השד במשפחתי) בתודה רבה מראש

מנהלי פורום בריאות השד