ציסטה לא צלולה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/10/2013 | 09:01 | מאת: ענת

שלום רב, ביצעתי בדיקה שגרתית של אולטרסאונד ושל ממוגרפיה ויש לי ציסטה לא צלולה נשלחתי לבצע ניקוז האם זה מעיד על סרטן השד? במכתב רשום שהכל תקין חוץ מציסטה לא צלולה וbirads-ממצא שפיר מזה אומר?? אודה לתשובה מהירה אני ממש מודאגת

ענת שלום התשובה תלויה בגילך , אם את בגיל הפוריות זאת לא בעיה אם את מבוגרת יותר אנא גשי לבדיקה כירורגית בברכה ד"ר תמי קרני

01/10/2013 | 17:43 | מאת: ענת

תודה על תשובתך המהירה אני בת 40 ויש לי תור לניקוז, ביקרתי היום אצל כירורגית והיא אמרה לי שאין לי סיבה לדאגה וזה רק ציסטה. אולי היא רק ניסתה להרגיע אותי??? איזה טווח גילאים נחשב לגיל הפוריות ומה נחשב מבוגר? תודה רבה

מנהלי פורום בריאות השד