ביופסיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

16/08/2013 | 10:29 | מאת: שמרית123

שלום רב אני בת 42, ללא הריונות בעברי. מבנה שד פיברוציסטי, מבמעקב כ. שד, ממוגרפיה תקינה וכך גם אולטראסאונד. לאחרונה הציסטות ממש "משתוללות" ולפני כחודשיים ניקזו 2 ציסטות גדולות משני השדיים, בגדלים של 8 סמ"ק כ"א. הן נשלחו לביופסיה והתוצאה זהה בשני השדיים: "התקבל נוזל צהוב-חום בהיר, עכור מאד, בוצעו 4 סליידים, נפח 8 סמ"ק." atypical epithelial cells, probably reactive" אמנם הרופאה צרפה דף שאומר שהבדיקה תקינה, אבל אני נורא לחוצה! מהצבע העכור מאוד הזה.. מהתאים האטיפיים ומהמילה probably .... אשמח מאד לקבל דעתך על הממצאים המון תודה!

שמרית בוקר טוב בגילך ציסטות בשד לא מהוות מחלה. את אשה בריאה. הצבע כפי שמתואר הוא הצבע והצורה של הנוזל בציסטות. הרופאה שלך יודעת מה היא אומרת. המשיכי להיות בריאה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד