חוק השד הצפוף - אנא חתמו על עצומה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

23/07/2013 | 15:57 | מאת: מיכל

אנא עזרו לקדם את "חוק השד הצפוף" וחתמו על העצומה: http://www.atzuma.co.il/shadtzafuf חוק השד הצפוף - יחייב רופאים לדווח לנשים על צפיפות השד שלהן. בארה"ב כבר יש חקיקה ב 11מדינות. מדוע חוק השד הצפוף חשוב ? אצל נשים רבות עם שד צפוף הממוגרפיה לא מהווה בדיקה אמינה לגילוי מוקדם של סרטן שד. חוק השד הצפוף יחייב רופאים לידע כל אישה מה צפיפות השד שלה, כדי שהיא תדע כיצד לנהל את המעקב אחר גילוי מוקדם לסרטן השד, ולהחליט מהן הבדיקות מתאימות לה ביותר. לכל אישה יש את הזכות לדעת אם יש לה רקמת שד צפופה! וחוק "השד הצפוף" יאפשר לכל הנשים גישה לגילוי מוקדם. מידע = חיים הצטרפו למאבק למען נוכל כולנו להיות בעלות זכות שווה לבחור בחיים!. האם את יודעת מה צפיפות השד שלך? ל 40% מהנשים שעוברות ממוגרפיה יש רקמת שד צפופה שמטשטשת את האפשרות לגלות סרטן בממוגרפיה. צפיפות שד גבוהה היא אחד מגורמי הסיכון העיקריים להתפתחות סרטן שד. ממוגרפיה נכשלת בגילוי מוקדם של 75% ממקרה הסרטן אצל נשים עם רקמת שד צפופה. 95% מהנשים לא יודעות מה צפיפות השד שלהן. חתמו על העצומה! http://www.atzuma.co.il/shadtzafuf שתפו אותה בכל דרך אפשרית, כולל לייק בפייסבוק https://www.facebook.com/shadtzafuf

הפרסום לא על דעת העונים באתר.

28/07/2013 | 12:31 | מאת: מיכל א

לפני מספר חודשים ניגשתי לאולטרא מדיקל ,באופן פרטי,לעשות את הבדיקה המדוברת שיצאה תקינה לחלוטין!כשבמקביל עברתי בדיקת ממוגרפיה ושם נתגלה הממצא הממאיר!!!!!!לכן מקומם אותי מסע הפרסום לביטול בדיקת הממוגרפיה!לי,בדיקת האולטרא סאונד האוטומטי לא הועילה.עלי לציין כי גילי הוא 40 ורקמת השד צפופה לכן ניגשתי לבדיקה באופן עצמאי

29/07/2013 | 19:13 | מאת: אולטרה מדיקל

מאוד חשוב לנו לבדוק את המקרה שלך על כן אבקש שתיפני אלינו והעבירי את הנושא למנהלת המרפאה שתבדוק את המקרה עם כל הגורמים המתאימים. יחד עם כך בדקנו ברישומים אצלנו ולא מצאנו מטופלת העונה על הפרטים שציינת. זה נושא יותר מידי חשוב בכדי להעמיד אותנו במבחן, ואנו תקווה שלא כך הדבר. אנא השיבי לנו במיידי. 073-286-8900

מנהלי פורום בריאות השד