אולטרהסאונד שד אוטומטי

דיון מתוך פורום  בריאות השד

07/07/2013 | 17:03 | מאת: נ.ז.

רציתי לדעת ,מה דעתכם על בדיקת אולטרהסאונד שד אוטומטי? האם זה יכול לבוא במקום בדיקת ממוגרפיה חוזרת שהתבקשתי לבצע שוב לאחר חצי שנה בשד אחד ע"מ לברר שוב "סמיכות אסימטרית במראה ממוגרפי שפיר" קראתי שהבדיקה מדויקת מאד,תלת מימדית וללא קרינה כמובן.

נ.ז בוקר טוב בדיקת US אינה מחליפה את הממוגרפיה. בכל אחת מהשיטות "מסתכלים" על השד בטכניקה שונה. הממוגרפיה היא בדיקה רנטגן האולטרה סאונד גלי קול כל אחת מהן רואה טוב יותר דברים מסויימים ופחות טוב אחרים. לרוב הן משלימות זו את זו אם הומלץ לך לחזור על ממוגרפיה ולא הופנית לאולטרה סאונד כנראה שזה מה שמתאים יותר לבדוק את הענין אצליך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד