גוש בשד ימין

דיון מתוך פורום  בריאות השד

26/06/2013 | 09:15 | מאת: שרון

אני בת 35 מניקה יש לי גוש כבר תקופה ארוכה פשוט לא ניבדקתי בגודל 2סמ לא כואב הרופאה הי פנתה אותי באופן דחוף לכירוגית שד ושם הפנו אותי דחוף לאולטרבסואנד האם יש סיבה להיחלץ ? יש לציין שלדוד שלי היה סרטן השד לאבי הארמונית אני מניקה כיום אבל הגוש היה עוד לפני ההנקה וההריון

שרון שלום טוב שנגשת לבדיקה כירורגית הצעד הבא בגילך אם יש גוש הוא ביצוע US אני נגד להילחץ באופן כללי זה לא פתרון לשום בעיה. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד